Zorgtarieven

Bekeken vanuit het perspectief van de zorgvrager, alsook vanuit het perspectief van de zorgverlener!

Wat is een eerlijk en aanvaardbaar tarief?

Het eenvoudigste antwoord is: als beide partijen tevreden zijn!

Een zorgvrager koopt met het toegewezen PGB-budget de benodigde zorg in. Met een lager tarief kan de zorgvrager meer uren zorg inkopen.

De zorgverlener verleent diensten tegen betaling van een (uur)tarief. Met een hoger tarief blijft er netto meer te besteden over.

Een dilemma? Nee hoor.

pluzcare heeft een volledig overzicht gemaakt van de gangbare uurtarieven voor de verschillende functies. Deze uurtarieven zijn afgezet tegen de CAO VVT om duidelijk te maken wat de verschillen zijn wanneer je ergens in loondienst werkt. Tevens is in het overzicht opgesomd wat er inbegrepen is in de CAO VVT om duidelijk zichtbaar te maken wat de zorgverlener zelf dient te organiseren om een gelijkwaardig arbeidsvoorwaardenpakket te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan pensioen, ongevallenverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, risicoverzekering, reiskostenvergoeding, enzovoort.

Je krijgt dit overzicht na inschrijving.

Maak je eigen keuze, schrijf je in

Ontdek hoe jij als zorgvrager de kwaliteit van zorg kunt krijgen die je verdient. En jij als zorgverlener de verdiensten die aansluiten bij jouw kwaliteit van zorgverlening.

Schrijf je in