Onze partners

Hier vind je een overzicht van onze verschillende samenwerkingen.

Krachten bundelen voor een geweldig resultaat

Via verschillende hechte samenwerkingen maken wij pluzcare tot wat het is en blijft: een revolutie binnen de zorgsector.

Het initiatief voor de ontwikkeling van pluzcare ligt geheel bij ACTpluz B.V., een onderneming met haar zetel in Maastricht. De handelsnaam pluzcare is een samenvoeging van de aandachtsgebieden ‘beter’ en ‘zorg’. De ervaringen van de mensen achter ACTpluz staan hiervoor borg.

Voor de inhoudelijke casuïstiek kan pluzcare te allen tijde een beroep doen op de deskundigheid van ACT Nederland B.V., die actief is in de praktijk van letselschade. Voorts is haar directeur afgestudeerd gezondheidswetenschapper en heeft jarenlange ervaring als docent verzorging- en verpleegkunde.

De website van pluzcare is ontwikkeld en gebouwd door PJOTR uit Leuven. Pieter Noyens heeft een graad in biochemie en bioinformatica en is zelfstandig werkzaam als o.a. DLT-developer. Met als basis Craft CMS, is door PJOTR een schaalbare website ontwikkeld, die is voorbereid op alle toekomstige features.

De portal van pluzcare is in ontwikkeling bij Ledger Leopard B.V. te Amsterdam. Een leidende en award-winning ontwikkelaar van blockchain technologie toepassingen met een internationale reikwijdte. Met een focus op het reduceren van administratieve processen.

Bovendien heeft Ledger Leopard al de nodige applicaties ontwikkeld en werkend opgeleverd in de zorgsector.

De illustraties op de website en social media zijn allemaal getekend door Marijke Duffhauss uit Maastricht. Na haar opleiding aan de Jan van Eyck Academie in Maastricht is zij zich gaan toeleggen op het illustreren van voornamelijk kinderboeken. Ook portretteren in aquarelle maakt deel uit van haar portfolio.

De animaties zijn gemaakt door haar kleindochter Mia Vos.

Maak je eigen keuze, schrijf je in

Ontdek hoe jij als zorgvrager de kwaliteit van zorg kunt krijgen die je verdient. En jij als zorgverlener de verdiensten die aansluiten bij jouw kwaliteit van zorgverlening.

Schrijf je in