Over pluzcare

Hier lees je alles over het wie, wat en waarom van pluzcare.

Verdien kwaliteit. Kwaliteit verdient.

Wij zijn pluzcare! Wij faciliteren zorgvragers en zorgverleners in het ‘elkaar vinden’. Daarbij maken zij hun eigen keuzes in omvang en inhoud van de zorgverlening en de bijbehorende condities.

De mensen achter pluzcare

Kwaliteit staat voorop bij de mensen van pluzcare. Het zijn hun persoonlijke ervaringen binnen de Zorg in Nederland die geleid hebben tot de start van pluzcare. De kwaliteit kan beter en de kwaliteit kan individueler. Daar staan wij voor. Met individueler bedoelen wij van pluzcare dat mensen zeer goed in staat zijn eigen keuzes te maken. Zo ook de keuze van zorgverlener en vice versa de keuze van zorgvrager.

Vandaar onze slogan: Verdien kwaliteit. Kwaliteit verdient.

Pluzcare voor zorgvragers

Mensen zoals jij en ik! Die graag zoveel als mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. En als daar zorg en begeleiding bij nodig is, dan kiezen zij op het portal van pluzcare zelf een geschikte zorgverlener.

Verdien kwaliteit.

Pluzcare voor zorgverleners

Jij die graag als ZZP-er wil werken en zelf jouw zorgvrager wil kiezen. Omdat jij goed weet wat je voor een zorgvrager betekent.
Jij als pluzcare werker onderhandelt met je zorgvrager over je zorgtarief, zonder tussenkomst van een zorgbemiddelaar.

Kwaliteit verdient.

Pluzcare voor zorginstellingen

Zorginstellingen maken vandaag de dag gebruik van ZZP-ers, ook wel PNIL-ers genoemd. Op het portal van pluzcare kan rechtstreeks met de zorgverlener onderhandelt worden over inzet en uurtarief.

Verdien kwaliteit. Kwaliteit verdient.

Kernwaarden van pluzcare

Keuzevrijheid verhoogt het welbevinden en welbevinden draagt bij aan persoonsgebonden kwaliteit. Precies datgene wat je zelf wilt. Kwaliteit is een groot aandachtsgebied van pluzcare.

Zorgvrager en zorgverlener spreken onderling prijs en omvang van de zorgverlening af. Passend bij het beschikbare budget, de zorgbehoefte en de kwaliteit van de zorgverlening.

Dit zijn de waarden waar pluzcare voor staat:

  • vrijheid van keuze
  • persoon gerelateerde kwaliteit
  • kwaliteit gebonden vergoeding

Eerlijk, transparant en beantwoordend aan de tijdgeest van vandaag.

Maak je eigen keuze, schrijf je in

Ontdek hoe jij als zorgvrager de kwaliteit van zorg kunt krijgen die je verdient. En jij als zorgverlener de verdiensten die aansluiten bij jouw kwaliteit van zorgverlening.

Schrijf je in