Wij hebben hulp nodig

Publiceer je vacature en vind hier een pluzcare werker

Wat kan pluzcare voor uw zorginstelling betekenen


Bij pluzcare kunnen zorginstellingen hun vacatures plaatsen voor helpenden, verzorgenden Ig en verpleegkundigen.


pluzcare is het portal waarop zorgvrager en zorgverlener elkaar vinden voor alle (thuiszorg)cliënten. Zowel in de particuliere als in de reguliere zorg.

pluzcare is met name geschikt voor de ZZP-ers in de zorg. Indien partijen het wensen kan de zorginstelling ook een (tijdelijk) contract aanbieden.

Wanneer kiest een zorginstelling voor een ZZp-er?

In de omstandigheid dat kwetsbare en afhankelijke cliënten onvoldoende oprechte aandacht en de beste zorg ontvangen, dan kan de instelling er voor kiezen een ZZP-er als (tijdelijke) aanvulling in te schakelen. Bijvoorbeeld als door de zorgzwaarte op de afdeling de zorgzwaartepakketten mogen worden opgehoogd en hierdoor meer ruimte ontstaat om zorgpersoneel aan te nemen. Denk bijvoorbeeld aan de Corona periode.

Of er kunnen andere redenen zijn waarom u tijdelijk een aanvulling wenst.

Wat is het voordeel om uw personeel aan te vullen middels het portal van pluzcare?

Voordat u als instelling overgaat op fysieke ontmoetingen, biedt het pluzcare portal u de mogelijkheid om te chatten met uw sollicitant. U onderhandelt niet alleen over ervaring en deskundigheid, maar ook samen over het uurtarief.

Bij pluzcare betaalt u geen bemiddelingskosten, het is een digitaal portal en u betaalt alleen een kleine fee per transactie op dit portal. Dit is en blijft altijd goedkoper dan door tussenkomst van een zorgbemiddelaar.

Indien u overgaat tot het aanbieden van een tijdelijk contract betaalt u een eenmalige fee aan pluzcare.

pluzcare werkers zijn gemotiveerde professionals, want hun keuze voor een zelfstandig beroep en keuzevrijheid wordt gecombineerd met een uurtarief waarmee de risico’s van een zelfstandige zorgverlener beter afgedekt zijn (geen bemiddelingskosten). Dit impliceert dat niet alleen de zorgverlener maar ook de zorginstelling profijt heeft. Het budget dat dan overblijft is weer te besteden voor de andere (thuiszorg)cliënten.

Heeft u interesse voor deze nieuwe wijze van zorgpersoneel werven? Dan kunt u uw vraag stellen via de contactpagina van pluzcare. Uw antwoord volgt direct. Of u schrijft direct in op het portal van pluzcare. De ZZP-er die op zoek is naar een zorginstelling kan direct reageren. De zorginstelling kan op het portal van pluzcare vice versa een zorgverlener benaderen.

Wij helpen je met de administratie

pluzcare helpt de administratie in de thuiszorg te vereenvoudigen. Ontdek hoe!

De administratie zoveel als mogelijk digitaal.

Maak je eigen keuze, schrijf je in

Ontdek hoe jij als zorgvrager de kwaliteit van zorg kunt krijgen die je verdient. En jij als zorgverlener de verdiensten die aansluiten bij jouw kwaliteit van zorgverlening.

Schrijf je in