Zorg na letselschade

Thuiszorg na letselschade kun je bij pluzcare regelen. op wens bemiddelen wij bij de afhandeling van een schade.

Zorg na letselschade

Letselschadebehandelaars, letselschadeadvocaten, casemanagers in letselschade kunnen hun cliënten en personen met letselschade die hoge zorgkosten moeten maken, verwijzen naar de ‘pluzcare’ portal.

De hoogte van een schadeclaim kan door de omvang van de zorgbehoeften en de hoogte van de zorgkosten enorm oplopen. Denk bijvoorbeeld aan 24 uurszorg of specialistische zorg.

Het portal van ‘pluzcare’ biedt het voordeel dat personen of kinderen met letselschade die thuis willen blijven wonen, in plaats van instellingszorg, hun zorg kunnen inkopen op het portal van ‘pluzcare’ die zij zelfstandig hebben uitgekozen tegen een onderling overeengekomen prijs. Hierdoor kan het slachtoffer méér zorguren inkopen, want er zijn immers geen zorgbemiddelingskosten die naar een zorgbemiddelingsbureau gaan. De hoogte van de schadeclaim voor de zorgkosten kan hierdoor gereduceerd worden, terwijl slachtoffers al dan niet zelfstandig die zorgverlener heeft uitgekozen die bij hen past. Slachtoffers kopen dus niet alleen zorgverlening op maat in, maar maken vooraf kennis met de zorgverlener die bij hen past. Zij verdienen kwaliteit en kwaliteit verdient.

Het portal van ‘pluzcare’ werkt landelijk.

Heeft u hulp nodig bij de afhandeling van uw letselschade claim, daar kan ACT Nederland B.V. je bij helpen. Voor verdere informatie: www.actnederland.nl